Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Adult female Hanuman Langur (Presbytis entellus) cradling her infant. : Stockfoto
Indian Sub-Continent, India, Madhya Pradesh, Bandhavgarh National Park

Adult female Hanuman Langur (Presbytis entellus) cradling her infant.

Credits: 
Andrew Parkinson
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Indian Sub-Continent, India, Madhya Pradesh, Bandhavgarh National Park
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
103822522
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
2.597 x 3.970 px (21,99 x 33,61 cm) - 300 dpi - 4,53 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Adult Female Hanuman Langur Cradling Her Infant StockfotoAap,Baby,Bandhavgarh National Park,Beschermd natuurgebied,Boom,Buitenopname,Dag,De Natuurlijke Wereld,Dier,Dieren in het Wild,Dierenthema's,Dierlijk gedrag,Fotografie,Grijze langoer,India,Indiaas subcontinent,Kleurenfoto,Langoer,Madhya Pradesh,Milieu,Natuur,Nieuwsgierigheid,Omhelzen,Onscherpe achtergrond,Plant,Saamhorigheid,Tak,Twee dieren,Verticaal,Volwassen,Wilde dieren,Zonder mensen,Zoogdier,ZoölogiePhotographer Collection: Lonely Planet Images Indian Sub-Continent, India, Madhya Pradesh, Bandhavgarh National Park