Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Adult Burchells zebra (Equus burchelli) resting head on back of another, Moremi Wildlife Reserve, Botswana : Stockfoto
Africa, Botswana, Moremi Wildlife Reserve, Ngamiland

Adult Burchells zebra (Equus burchelli) resting head on back of another, Moremi Wildlife Reserve, Botswana

Credits: 
Andrew Parkinson
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Africa, Botswana, Moremi Wildlife Reserve, Ngamiland
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
72263056
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
4.192 x 2.792 px (35,49 x 23,64 cm) - 300 dpi - 5,95 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Adult Burchells Zebra Resting Head On Back Of Another Moremi Wildlife Reserve Botswana StockfotoAchterwerk,Afrika,Botswana,Buitenopname,Close-up,Dag,Dier,Dieren in het Wild,Dierenhaar,Dierenkop,Fotografie,Frontaal,Gestreept,Hoefdier,Horizontaal,Kijken,Kleurenfoto,Lichaamsdeel van dieren,Moremi Safaripark,Nationaal Park,Ngamiland,Plains Zebra,Rusten,Staan,Twee dieren,Van de zijkant,Vuil,Wilde dieren,Wit,Zebra,Zonder mensen,Zoogdier,ZwartPhotographer Collection: Lonely Planet Images Africa, Botswana, Moremi Wildlife Reserve, Ngamiland