Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Administrator talking with a female doctor. : Stockfoto
Business man and doctor communicating in the hospital.

Administrator talking with a female doctor.

Credits: 
kristian sekulic
Bijschrift:
Business man and doctor communicating in the hospital.
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
171320451
Collectie:
Vetta
Administrator Talking With A Female Doctor StockfotoDokter,Gezondheidszorg en medicijnen,Zakenman,Zakenpersoon,Bedrijfsleven,Patiënt,Doktersonderzoek,Administrateur,Advies,Discussie,Praten,Verpleegkundige,Ziekenhuis,Kantoor,Directeur,Jong volwassen,Laptop,Communicatie,Computer,Glimlachen,Onderwijzen,Teamwerk,Dienstverlening,Dokterspraktijk,Vergadering,Gezonde levensstijl,Medisch beroep,Techniek,Huisarts,Alleen volwassenen,Beroep,Bestuursvoorzitter,Binnenopname,Computerapparatuur,Draadloze technologie,Europese etniciteit,Fotografie,Geluk,Gezondheidszorg beroep,Groot bedrijf,Horizontaal,Hulp,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kliniek,Laptop,Levensstijl,Mannen,Mensen,Professioneel beroep,Samenwerking,Trainer,Twee personen,Uitleggen,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vrouwelijk,Werken,Zakenbijeenkomst,Zelfvertrouwen,Zitten,ZorgzaamheidPhotographer Collection: Vetta kristian sekulicBusiness man and doctor communicating in the hospital.