Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Acupuncturist putting needle in patient's face : Stockfoto

Acupuncturist putting needle in patient's face

Credits: 
Yellow Dog Productions
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
97543773
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.354 x 5.040 px (28,40 x 42,67 cm) - 300 dpi - 5,56 MB
Release-informatie:
Model en property release
Acupuncturist Putting Needle In Patients Face Stockfoto35-39 jaar,55-59 jaar,Acupuncturist,Acupunctuur,Acupunctuurnaald,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alternatieve geneeswijzen,Baby Boomer,Binnenopname,Bovenlichaam,Concentratie,Dag,Deskundigheid,Fotografie,In doen,Manchester - Vermont,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Omlaag kijken,Onderzoekstafel,Op de rug liggen,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Patiënt,Portretfoto,Staan,Twee personen,Vaardigheid,Verenigde Staten,Vermont,Verticaal,Volwassen,Vrijetijdskleding,WelzijnPhotographer Collection: The Image Bank Yellow Dog Productions