Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Acropolis in Athens : Stockfoto
Facade of the Acropolis at Athens

Acropolis in Athens

Credits: 
Peter Phipp
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Facade of the Acropolis at Athens
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
160064973
Collectie:
Photolibrary
Max. bestandsgrootte:
4.386 x 3.847 px (37,13 x 32,57 cm) - 300 dpi - 13,8 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Acropolis In Athens StockfotoAkropolis - Athene,Antiek,Archeologie,Athene,Buitenopname,Dag,Fotografie,Geschiedenis,Griekenland,Griekse cultuur,Heldere lucht,Het verleden,Hoofdstad,Horizontaal,Internationaal monument,Klassiek Grieks,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Monument,Oude Griekenland,Oude ruïne,Tempel,Zonder mensen,Zonnig,ZuilengalerijPhotographer Collection: Photolibrary Peter PhippFacade of the Acropolis at Athens