Abu Dhabi - Nation Towers and Etihad Towers : Stockfoto
West view of Abu Dhabi, capital of the UAE in foreground, the brand new Corniche road.

Abu Dhabi - Nation Towers and Etihad Towers

Credits: 
Figurative Speech
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
West view of Abu Dhabi, capital of the UAE in foreground, the brand new Corniche road.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
149401838
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
3.696 x 5.544 px (31,29 x 46,94 cm) - 300 dpi - 9,75 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Abu Dhabi Nation Towers And Etihad Towers StockfotoAbu Dhabi,Architectuur,Buitenopname,Corniche,Druk,Fotografie,Gebouw exterieur,Hoofdstad,Hoog standpunt,Kleurenfoto,Lange sluitertijd,Nacht,Perzische Golfstaten,Reisbestemmingen,Rivier,Skyline,Stad,Stadsbeeld,Stadsleven,Toren,Tweebaansweg,Verenigde Arabische Emiraten,Verlicht,Verticaal,Vervoer,Wolkenkrabber,Zonder mensenPhotographer Collection: Moment Select © 2012 FIGURATIVE SPEECHWest view of Abu Dhabi, capital of the UAE in foreground, the brand new Corniche road.