Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Abbot Pass, Alberta, Canada. Two men stand at cliff's edge overlooking Abbot Pass and mountains. : Stockfoto

Abbot Pass, Alberta, Canada. Two men stand at cliff's edge overlooking Abbot Pass and mountains.

Credits: 
Mark Cosslett
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
ngs46_0410
Collectie:
National Geographic
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.365 px (43,18 x 28,49 cm) - 300 dpi - 8,11 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Abbot Pass Alberta Canada Two Men Stand At Cliffs Edge Overlooking Abbot Pass And Mountains StockfotoAbbot Pass,Alberta,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Banff National Park,Berg,Buitenopname,Canada,Dag,Doorgeven,Fotografie,Het uitzicht bewonderen,Horizontaal,Kleurenfoto,Klif,Mensen,Nationaal Park,Noord-Amerika,Portret,Staan,Ten voeten uit,Twee personen,Van de zijkantPhotographer Collection: National Geographic