Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
a caucasian male pediatrician uses a stethoscope to check the heartbeat of a little baby on its mothers lap : Stockfoto

A caucasian male pediatrician uses a stethoscope to check the heartbeat of a little baby on its mothers lap

Credits: 
Photodisc
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
rbhc_98
Collectie:
Photodisc
A Caucasian Male Pediatrician Uses A Stethoscope To Check The Heartbeat Of A Little Baby On Its Mothers Lap StockfotoKinderarts,Baby,Patiënt,Gezondheidszorg en medicijnen,Doktersonderzoek,Moeder,Dokterspraktijk,Een groep mensen,Luier,Stethoscoop,30-39 jaar,Alleenstaande moeder,Binnenopname,Bovenlichaam,Close-up,Dag,Drie personen,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Familie met één kind,Fotografie,Glimlachen,Jongensbaby's,Kleurenfoto,Laboratoriumjas,Medische apparatuur,Mensen,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Portretfoto,Staan,Ten voeten uit,Van de zijkant,Verticaal,Zitten,Zoon,één ouderPhotographer Collection: Photodisc