Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
12th-century Tau Cross in West Town, Tory Island : Stockfoto
12th-century Tau Cross in West Town, Tory Island, County Donegal, Ulster, Ireland, Europe.

12th-century Tau Cross in West Town, Tory Island

Credits: 
Gareth Mccormack
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
12th-century Tau Cross in West Town, Tory Island, County Donegal, Ulster, Ireland, Europe.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
148605579
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 8,34 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
12thcentury Tau Cross In West Town Tory Island StockfotoArcheologie,Architectonische zuil,Architectuur,Beroemde plaats,Bouwwerk,Buiten de steden gelegen gebied,Buitenopname,Christendom,County Donegal,Dorp,Eiland,Europa,Fotografie,Gebouw exterieur,Geloof,Het verleden,Horizontaal,Ierland,Ierse cultuur,Kalmte,Keltisch,Keltisch kruis,Kleurenfoto,Landschap,Lucht,Monument,Religieus symbool,Republiek Ierland,Sculptuur,Stadje,Steen,Tory eiland,Ulster Provincie,Water,Weer,Wolk,Zonder mensenPhotographer Collection: Lonely Planet Images 12th-century Tau Cross in West Town, Tory Island, County Donegal, Ulster, Ireland, Europe.