Creatieve beelden

Eigentijdse stockfoto's, illustraties en archiefbeelden.

144183289163296521165598091165087003164836153154566313

Uw werk doet er toe

Alles wat u doet, vergt creativiteit, passie en originaliteit. Dat is wat u doet. En dus geloven wij dat het onze taak is om alles te doen om u daarbij te helpen, met kwaliteitsbeelden die de pijlers vormen voor goede communicatie.


Creatieve hoogtepunten
Ontdek onze nieuwste foto's en videoclips:

Energie
Gezondheid en welzijn
Reizen

Blader door populairste beeldcategorieën

Dieren
Feest
Mensen
Natuur
Lichaam
Professioneel
Stories & Trends

Stories & Trends

Ontdek de nieuwste visuele trends en creatief onderzoek dat reclame en visuele communicatie in 2015 zal beïnvloeden.

iStock-abonnementen

Toegang tot alle stockbeelden en vectorbestanden die u nodig heeft voor ongelooflijke prijzen. Zo kunt u zich richten op wat echt belangrijk is: het creëren van uw beste werk. Vind het abonnement dat bij u past.

Meer manieren om uw verhalen te vertellen

Wilt u energie, diepgang of emotie aan uw werk toevoegen? We hebben een scala aan aansprekende videoclips en muziektracks om uw creativiteit een extra impuls te geven. Kom binnen en neem een kijkje.

Video

Van stadstaferelen tot natuurfragmenten in HD en van dagelijkse entertainmentbeelden tot zeldzame archieffilms: onze video's van commerciële kwaliteit kunnen u helpen uw project in beweging te zetten. Bekijk onze video's.

Muziek

Rock, hiphop, electro en nog veel meer: onze perfect (af)gestemde muziekcatalogi Premium Playlist en Pump Audio bestrijken een hele wereld aan genres en artiesten. Schitterende originele tracks, geen stockmuziek, om uw projecten meerwaarde te geven en uw oren te bekoren. Luister naar onze tracks.

Gerelateerde producten en services

Right managed-beelden

Conceptuele, innovatieve en gestileerde RM-beelden van hoge kwaliteit vindt u in onze topcollecties, zoals The Image Bank, National Geographic en Hulton Archive. De beelden kunnen worden gelicentieerd voor een gedefinieerd bestek gebruiksrechten en sommige zijn beschikbaar met exclusieve rechten.

Royalty free-beelden

Onze RF-beelden zijn flexibel en toegankelijk en beslaan een breed scala aan populaire thema's en collecties, zoals Photodisc, Digital Vision en Stockbyte. Het prijsmodel is eenvoudig en voordelig: RF-beelden kunnen voor elke gewenste toepassing, zo lang u wilt en voor elk gewenst project worden gebruikt.

Beeldabonnementen

Bent u op zoek naar een eenvoudige, betaalbare manier om toegang tot miljoenen hoogwaardige royalty free-foto's, -vectors en -illustraties van Getty Images en iStock te krijgen? Thinkstock, onze partner op het gebied van beeldabonnementen, heeft een grote verzameling creatieve oplossingen op één plaats samengebracht.

Beeld-cd's

Beeld-cd's besparen u tijd en geld door een groot aantal royalty free-beelden op thema te bundelen, voor een scherpe prijs. U hebt keuze uit vele opties: van business en lifestyle tot seizoens- en cultuurspecifieke beelden.

Beeldcollecties

Naar wat voor type foto of illustratie u ook op zoek bent, van rauw en ongebruikelijk tot rechttoe rechtaan en herkenbaar, u vindt ze in onze vele royalty free- en rights managed-beeldcollecties, inclusief favorieten zoals Stone, Time & Life Pictures en meer.

Fotografie in opdracht

Hebt u de tijd of benodigdheden niet om zelf foto's te maken? Geen probleem. Onze opdrachtservices kunnen u overal ter wereld aan bekroonde fotografen, vertegenwoordigers en interne productieteams helpen. En ze kunnen alles voor u regelen: van concept tot postproductie.

Exclusieve content

Met onze exclusieve content kunt u uw werk extra laten opvallen, met unieke beelden die alleen op onze site te vinden zijn. Er zijn zowel royalty free- als rights managed-foto's beschikbaar, waardoor we unieke creatieve oplossingen voor elk project en budget kunnen bieden.

Archiefbeelden

Van klassieke fotografie tot hedendaags redactioneel materiaal: met onze verzameling archiefbeelden hebt u 80 miljoen beelden binnen handbereik. U vindt er alles van iconische persoonlijkheden tot beslissende culturele momenten, gefotografeerd door de grootste namen in de wereld van de fotografie.

Aan de slag met gettyimages.nl

Stap 1: zoeken

Begin met zoeken door trefwoorden in te voeren in het zoekvak om previews te krijgen van beelden uit onze bibliotheken Creatief en Redactioneel. En als u tijdens het zoeken wilt brainstormen, kunt u Catalyst gebruiken.

Stockbeelden

Kies voor Creatief om stockfoto's met artdirection te bekijken waarvoor trendonderzoek is uitgevoerd en die door professionele fotografen zijn gemaakt. Als zoekwoorden kunnen concepten zoals innovatie of gemoedstoestanden zoals blijdschap worden gebruikt.

Nieuws-, sport- en entertainmentbeelden

Kies voor Redactioneel voor nieuws-, sport- en entertainmentfoto's. Zoekwoorden kunnen namen zoals barack obama of evenementen zoals de the oscars zijn.

Stap 2: licentiëren

Licenties zijn uitermate nuttig. Hiermee kunt u onze beelden namelijk wettelijk in uw projecten gebruiken. De meest gangbare licentievormen zijn royalty free en rights managed. Bekijk het beknopte overzicht van onze licentiemodellen voordat u begint met zoeken.

Royalty free-licenties

Royalty free (RF)-licenties zijn gebaseerd op bestandsgrootte en de prijs wordt meteen weergegeven als u een beeld selecteert. Royalty free betekent dat u geen extra royalty's hoeft te betalen als u het product nog een keer wilt gebruiken. Het is een licentie voor onbeperkt gebruik.

Rights managed-licenties

Rights managed (RM)-licenties zijn gebaseerd op gebruik en de prijs wordt berekend nadat u het gebruik hebt gespecificeerd. Dit zijn beelden uit onze topcollecties. Het zijn zeer gestileerde beelden van hoge kwaliteit waarvan sommige kunnen worden gelicentieerd met exclusieve rechten.

Stap 3: downloaden

U hebt uw beeld geselecteerd en bent nu klaar om de preview te downloaden of om het beeld aan uw winkelwagentje toe te voegen, te betalen en dan te downloaden. Voor de betaling kunt u een bestaande account of een creditcard gebruiken.

U kunt ook een bedrijfsaccount aanmaken zodat u op krediet of belastingvrij beelden kunt kopen. Ook kunt u uzelf aan een bestaande bedrijfsaccount toevoegen. En u kunt op elk gewenst moment contact met ons opnemen als u hulp nodig hebt.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de prijs van beelden op gettyimages.nl bepalen?

Bij het zoeken vindt u beelden die zijn aangemerkt als royalty free (RF) of als rights managed (RM). De prijs van royalty free-licenties wordt berekend op basis van de bestandsgrootte en wordt meteen weergegeven als u op een beeld klikt. Voor rights managed-licenties moet u een paar keer extra met uw muis klikken om het gebruik te specificeren en de prijs te berekenen.

Wat koop ik feitelijk?

Als u op gettyimages.nl media koopt, koopt u in feite een licentie om het recht te krijgen om de betreffende media te gebruiken. De prijs van de media is afhankelijk van het soort licentie dat u selecteert en het gebruik dat u specificeert (houd er rekening mee dat gebruiksspecificaties alleen vereist zijn voor rights managed- en rights ready-media). Afhankelijk van aan wie u de licentie toewijst, krijgt u (de koper) of iemand anders (een externe persoon of een extern bedrijf) het recht om de media te gebruiken, zoals uiteengezet in de licentieovereenkomst

Mijn zoekresultaten zijn anders dan verwacht. Waarom?

Als je in 24,7 miljoen beelden zoekt, is het niet altijd gemakkelijk om het perfecte beeld te vinden. Om die reden hebben we een aantal tools ontwikkeld om het zoeken gemakkelijker te maken en te gestroomlijnen.

  • Onze korte zoekdemo geeft u een beeld van alle huidige zoekmogelijkheden.
  • Onze trefwoordengids biedt suggesties voor trefwoorden aan de hand waarvan u het ideale beeld of de perfecte clip kunt vinden.
  • En als u tijdens het zoeken op een visuele manier wilt brainstormen, kunt u Catalyst gebruiken.