Trendonderzoek

Originele inzichten, voorspellingen en analyses van visuele trends om u te helpen uw werk up-to-date en doelgericht te houden.

Je kunt niet op trends inspelen als je niet ziet dat ze zich ontwikkelen. Daarom zijn wij al bijna vijftien jaar lang pionier op het gebied van onderzoek naar visuele trends. Ons interne Creative Research-team reist de hele wereld af en analyseert zowel beelden op alle mogelijk media als sociale veranderingen en veranderende gedragspatronen.

Deze analyse bepaalt niet alleen de beelden die we aanbieden, maar ook de trendrapporten en white papers voor verschillende sectoren die we produceren, zodat we de trends kunnen vaststellen die wereldwijd de communicatie vormgeven, kunnen inspelen op wat er staat te gebeuren en suggesties kunnen doen om uw werk up-to-date en doelgericht te houden.

Trendrapporten

Onze trendrapporten analyseren de nieuwste visuele trends en bevatten informatie over veranderingen in het gedrag van de consument en de manier waarop reclamemakers hun boodschap en beelden verpakken om op effectievere wijze te kunnen communiceren met de consument.

Technologie

We zijn verslaafd aan technologie. We zijn de hele dag druk bezig met Twitter en sms'jes en 's avonds zijn we of te vinden op Facebook of kijken we on-demand naar favoriete tv-programma's die we hebben gemist.

Bekijk onze beelden rond het thema technologie

Welzijn

De wereld wordt momenteel geteisterd door vele zorgwekkende kwesties, van de olieramp in de Golf van Mexico tot de onrust in het Midden-Oosten. Vaak fungeert onrust echter als aanleiding tot positieve veranderingen.

Bekijk onze beelden rond het thema welzijn

Echte lichamen

Reclamebureaus realiseren zich dat levensechte lichamen van bijvoorbeeld topmodellen of tv-sterren klanten aanspreken en de verkoop stimuleren. De grenzen van schoonheid worden verlegd en de nadruk komt definitief op authenticiteit te liggen.

Bekijk onze beelden rond het thema echte lichamen

Vrouwen aan het werk

Sinds 2010 vormen vrouwen het grootste deel van de Amerikaanse beroepsbevolking en als vrouwelijk beschouwde kwaliteiten, zoals samenwerking, groepsgerichtheid en het zoeken naar een consensus, vormen de drijvende kracht achter een belangrijke sociale verandering.

Bekijk onze beelden rond het thema vrouwen aan het werk

Thuis

Het veranderende symbolisme van waar we wonen ligt ten grondslag aan dit rapport, waarin de verschuiving van het huis van statussymbool tot symbool van warmte en veiligheid in onzekere tijden centraal staat.

Download het rapport rond het thema thuis (1,27 MB)

Het streven naar groen

Het rapport over het streven naar groen richt zich op het milieu en onderzoekt de risico's en voordelen van milieuvriendelijke reclame, met primaire trends als nieuwe mythes, stewardship en visuele benchmarks.

Download het rapport over het streven naar groen (35,3 MB)
Videoreportages
Onze originele reportages illustreren de nieuwste trends en technieken op het gebied van commerciële video's en geven u een kijkje achter de schermen bij het proces en de medewerkers.

Backlot

Deze reportage is in scène gezet als de productieset van een speelfilm en bevat de vele persoonlijkheden en besluitvormers die betrokken zijn bij het maken van films.

Bekijk de filmrol

Shoot in de Formule 1-stijl

Deze reportage simuleert tv-opnamen van een Formule 1-race en bevat alle visuele en conceptuele spanning van een echte race.

Bekijk de filmrol

Sectorspecifieke white papers

Onze white papers verschaffen diepgaand inzicht in specifieke sectoren, van verpakte consumptiegoederen tot technologie en telecommunicatie. Actuele zakelijke trends komen aan de orde, evenals de manier waarop beelden veranderen om op deze trends in te spelen.

Verpakte consumptiegoederen

10 eenvoudige punten over eenvoud

In deze white paper wordt besproken hoe de economische recessie van de afgelopen tijd een terugkeer naar eenvoudige waarden heeft ingeluid, geïllustreerd door trends als jeugdnostalgie, doe-het-zelfprojecten en de toenemende populariteit van authentieke beelden.

Ga naar onze minisite over verpakte consumptiegoederen voor alle informatie en om onze white paper te downloaden.

Financiële services

Curve – Financiën

Hoe passen financiële merken zich op succesvolle wijze aan aan de moeilijkste situatie waarin ze zich ooit hebben bevonden? Waarom hebben bepaalde campagnes meer succes dan andere? Welke rol spelen visuele elementen daarin? En belangrijker nog: in hoeverre is deze informatie van toepassing op uw merk?
Lees het nu. Gratis.

Financiële verwachtingen
Onze white paper over financiële verwachtingen richt zich op belangrijke trends, zoals het toenemende gebruik van beelden van echte personen en dieren en het streven naar beveiliging, evenwicht en authenticiteit.

Ga naar onze minisite over financiële services voor alle informatie en om onze white papers te downloaden.

Geneesmiddelen

Volg altijd de aanwijzingen op de bijsluiter op

Deze white paper bespreekt hoe het gezicht van farmaceutische beelden verandert als gevolg van trends als sociale media, de samenwerking tussen artsen en patiënten en de groeiende doe-het-zelf-houding ten aanzien van medicijnen.

Ga naar onze minisite over geneesmiddelen voor alle informatie en om onze white paper te downloaden.

Technologie en telecommunicatie

De nieuwe digitale held

In de paper over de nieuwe digitale held komen belangrijke trends als beveiliging, snelheid en gemeenschappen aan de orde. Ook wordt ingegaan op de manier waarop deze trends de visuele taal in deze sector vormgeven.

Ga naar onze minisite over technologie en telecommunicatie voor alle informatie en om onze white paper te downloaden.

Curve – nu lezen

Curve – nu lezen

Blijf de trends een stapje voor. Lees gratis alles over de nieuwste strategieën, inzichten en visuele trends in de zakenwereld in onze nieuwe online publicatie Curve.

Lezen. Voelen. Reageren.

Graaf dieper met onze blog

Op zoek naar het perspectief van insiders over allerlei zaken, van nieuws, sport en entertainment tot muziek en de creatieve wereld? Lees dan onze blog.