Creatieve beelden

Eigentijdse stockfoto's, illustraties en archiefbeelden.

Uw werk doet er toe

Alles wat u doet, vergt creativiteit, passie en originaliteit. Dat is wat u doet. En dus geloven wij dat het onze taak is om alles te doen om u daarbij te helpen, met kwaliteitsbeelden die de pijlers vormen voor goede communicatie.


Creatieve hoogtepunten
Ontdek onze nieuwste foto's en videoclips:

Energie
Gezondheid en welzijn
Reizen

Meer manieren om uw verhalen te vertellen

Wilt u energie, diepgang of emotie aan uw werk toevoegen? We hebben een scala aan aansprekende videoclips en muziektracks om uw creativiteit een extra impuls te geven. Kom binnen en neem een kijkje.

Gerelateerde producten en services

Right managed-beelden

Conceptuele, innovatieve en gestileerde RM-beelden van hoge kwaliteit vindt u in onze topcollecties, zoals The Image Bank, National Geographic en Hulton Archive. De beelden kunnen worden gelicentieerd voor een gedefinieerd bestek gebruiksrechten en sommige zijn beschikbaar met exclusieve rechten.

Royalty free-beelden

p>Onze RF-beelden zijn flexibel en toegankelijk en beslaan een breed scala aan populaire thema's en collecties, zoals Photodisc, Digital Vision en Stockbyte. Het prijsmodel is eenvoudig en voordelig: RF-beelden kunnen voor elke gewenste toepassing, zo lang u wilt en voor elk gewenst project worden gebruikt.

 

Beeldabonnementen

Bent u op zoek naar een eenvoudige, betaalbare manier om toegang tot miljoenen hoogwaardige royalty free-foto's, -vectors en -illustraties van Getty Images en iStock te krijgen? Thinkstock, onze partner op het gebied van beeldabonnementen, heeft een grote verzameling creatieve oplossingen op één plaats samengebracht.

Beeldcollecties

Naar wat voor type foto of illustratie u ook op zoek bent, van rauw en ongebruikelijk tot rechttoe rechtaan en herkenbaar, u vindt ze in onze vele royalty free- en rights managed-beeldcollecties, inclusief favorieten zoals Stone, Time & Life Pictures en meer.

Fotografie in opdracht

Hebt u de tijd of benodigdheden niet om zelf foto's te maken? Geen probleem. Onze opdrachtservices kunnen u overal ter wereld aan bekroonde fotografen, vertegenwoordigers en interne productieteams helpen. En ze kunnen alles voor u regelen: van concept tot postproductie.

Exclusieve content

Met onze exclusieve content kunt u uw werk extra laten opvallen, met unieke beelden die alleen op onze site te vinden zijn. Er zijn zowel royalty free- als rights managed-foto's beschikbaar, waardoor we unieke creatieve oplossingen voor elk project en budget kunnen bieden.

Archiefbeelden

Van klassieke fotografie tot hedendaags redactioneel materiaal: met onze verzameling archiefbeelden hebt u 80 miljoen beelden binnen handbereik. U vindt er alles van iconische persoonlijkheden tot beslissende culturele momenten, gefotografeerd door de grootste namen in de wereld van de fotografie.

Aan de slag met gettyimages.nl

Stap 1: zoeken

Begin met zoeken door trefwoorden in te voeren in het zoekvak om previews te krijgen van beelden uit onze bibliotheken Creatief en Redactioneel. En als u tijdens het zoeken wilt brainstormen, kunt u Catalyst gebruiken.

Stockbeelden

Kies voor Creatief om stockfoto's met artdirection te bekijken waarvoor trendonderzoek is uitgevoerd en die door professionele fotografen zijn gemaakt. Als zoekwoorden kunnen concepten zoals innovatie of gemoedstoestanden zoals blijdschap worden gebruikt.

Nieuws-, sport- en entertainmentbeelden

Kies voor Redactioneel voor nieuws-, sport- en entertainmentfoto's. Zoekwoorden kunnen namen zoals barack obama of evenementen zoals de the oscars zijn.

Stap 2: licentiëren

Licenties zijn uitermate nuttig. Hiermee kunt u onze beelden namelijk wettelijk in uw projecten gebruiken. De meest gangbare licentievormen zijn royalty free en rights managed. Bekijk het beknopte overzicht van onze licentiemodellen voordat u begint met zoeken.

Royalty free-licenties

Royalty free (RF)-licenties zijn gebaseerd op bestandsgrootte en de prijs wordt meteen weergegeven als u een beeld selecteert. Royalty free betekent dat u geen extra royalty's hoeft te betalen als u het product nog een keer wilt gebruiken. Het is een licentie voor onbeperkt gebruik.

Rights managed-licenties

Rights managed (RM)-licenties zijn gebaseerd op gebruik en de prijs wordt berekend nadat u het gebruik hebt gespecificeerd. Dit zijn beelden uit onze topcollecties. Het zijn zeer gestileerde beelden van hoge kwaliteit waarvan sommige kunnen worden gelicentieerd met exclusieve rechten.

Stap 3: downloaden

U hebt uw beeld geselecteerd en bent nu klaar om de preview te downloaden of om het beeld aan uw winkelwagentje toe te voegen, te betalen en dan te downloaden. Voor de betaling kunt u een bestaande account of een creditcard gebruiken.

U kunt ook een bedrijfsaccount aanmaken zodat u op krediet of belastingvrij beelden kunt kopen. Ook kunt u uzelf aan een bestaande bedrijfsaccount toevoegen. En u kunt op elk gewenst moment contact met ons opnemen als u hulp nodig hebt.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de prijs van beelden op gettyimages.nl bepalen?

Bij het zoeken vindt u beelden die zijn aangemerkt als royalty free (RF) of als rights managed (RM). De prijs van royalty free-licenties wordt berekend op basis van de bestandsgrootte en wordt meteen weergegeven als u op een beeld klikt. Voor rights managed-licenties moet u een paar keer extra met uw muis klikken om het gebruik te specificeren en de prijs te berekenen.

Wat koop ik feitelijk?

Als u op gettyimages.nl media koopt, koopt u in feite een licentie om het recht te krijgen om de betreffende media te gebruiken. De prijs van de media is afhankelijk van het soort licentie dat u selecteert en het gebruik dat u specificeert (houd er rekening mee dat gebruiksspecificaties alleen vereist zijn voor rights managed- en rights ready-media). Afhankelijk van aan wie u de licentie toewijst, krijgt u (de koper) of iemand anders (een externe persoon of een extern bedrijf) het recht om de media te gebruiken, zoals uiteengezet in de licentieovereenkomst

Mijn zoekresultaten zijn anders dan verwacht. Waarom?

Als je in 24,7 miljoen beelden zoekt, is het niet altijd gemakkelijk om het perfecte beeld te vinden. Om die reden hebben we een aantal tools ontwikkeld om het zoeken gemakkelijker te maken en te gestroomlijnen.

  • Onze korte zoekdemo geeft u een beeld van alle huidige zoekmogelijkheden.
  • Onze trefwoordengids biedt suggesties voor trefwoorden aan de hand waarvan u het ideale beeld of de perfecte clip kunt vinden.