Rechten en clearances

Gegarandeerde clearance. Deskundige hulp. Voor de beelden die u wilt gebruiken.

Casestudy's

Direct herkenbaar, krachtig en aansprekend: beelden van beroemde personen, plaatsen en merken uit het verleden zijn ideaal om verhalen te vertellen.

Bekijk onze casestudy's

Heel eenvoudig. Heel veilig.

De vrijheid om de gewenste beelden te gebruiken

Op zoek naar de perfecte foto of filmclip? Als het om een foto van een beroemdheid, bekende plaats, handelsmerk of logo gaat, gelden er waarschijnlijk enkele regels. Het kan tijdrovend, ingewikkeld en verwarrend zijn om alle (beeld)rechten uit te zoeken en af te wikkelen.

Daarom is onze service voor rechten en clearances zo handig. We beschikken over de kennis en wereldwijde contacten om u zonder bureaucratie, gegarandeerd snel en tegen de beste prijs de clearance te bieden om dat onmisbare beeld te gebruiken.

Download voor meer informatie onze pdf over rechten en clearances

Een aantal services die uw leven een stuk eenvoudiger maken

Clearances van derden. We bepalen welk type clearance vereist is, nemen contact op met de rechthebbenden en onderhandelen om de beste prijs voor u af te spreken.

Image Guarantee. Als u geen clearance kunt krijgen, zorgt deze extra laag bescherming ervoor dat u wordt gevrijwaard van claims van modellen en eigendommen.

Projectmanagement. Grote projecten leiden vaak tot grote problemen. We kunnen u overal bij helpen, van planning en research tot het verkrijgen van rechten en clearances.

Legendes van vroeger

In onze gallery vindt u bekende gezichten die u dankzij Image Guarantee en clearance van derden voor uw projecten kunt gebruiken. Neem snel een kijkje. Bekijk de gallery