Muziek van Getty Images

Originele muziek voor producties. Premium muziektracks. Direct te downloaden.

  • Zojuist binnengekomen: Atom Factory

    Meer dan 1000 premium pop-, hiphop- en urbantracks: een combinatie van de allermodernste toepassingen en trends in de sector met gedegen kennis van muziek voor film en televisie. Luister maar.

  • Ah2 Music: het geluid van reality-tv

    De soundtracks van Ah2 Music maakten fragmenten uit reality-televisieprogramma's onvergetelijk. Van de componisten van The Apprentice en The biggest Loser. Luister en huiver.

Muziekproducten en -services

Muziek

Rock, hiphop, electro en nog veel meer, dat vindt u in onze muziekcatalogi Schitterende originele tracks, geen stockmuziek, van internationaal vermaarde artiesten en aanstormend talent, in combinatie een gestroomlijnd muzieklicentiemodel.

Collecties van partners

Voortvloeiend uit onze belofte om muziek te leveren voor elk project en elk budget, beschikt u met deze collecties over één van de grootste en meest succesvolle licentiecatalogi ter wereld.

Premium Playlist

Nine Inch Nails, Money Mark, Black Hole Records. Van wereldwijde superhits en aanstormend talent tot exclusieve labels: met onze Premium Playlist-catalogus hebt u een groot aantal nummers met kant-en-klare clearances binnen handbereik.

Pump Audio

De catalogus van Pump Audio bevat meer dan 40.000 originele tracks, in alle genres, van onafhankelijk artiesten uit de hele wereld. En elk nummer is van de vereiste clearances voorzien, zodat licentiëren een fluitje van een cent wordt dankzij de eenvoudige betaalopties, waaronder betalen met creditcard of via uw Getty Images-account.

SoundExpress

Een betaalbare muziekcollectie met duizenden tracks in diverse genres. Klik hieronder op een selectie om deze collectie te bekijken. Om deze muziek te licentiëren, kunt u contact met ons op nemen via music@gettyimages.com.

Aan de slag met muziek op gettyImages.nl

Een introductie tot muzieklicenties

Om muziek voor multimediaprojecten te licentiëren, is zowel een licentie voor het synchroniseren van audio als een licentie voor gebruik in masters vereist. Als uw project openbaar wordt uitgezonden, hebt u ook een licentie voor openbare uitvoering nodig en kan het zijn dat u royalty's moet afdragen aan een belangenbehartiger voor muziekauteurs die namens componisten en uitgevers betalingen incasseert. Getty Images neemt veel van de complexiteit die bij het licentiëren van muziek komt kijken weg door muziek aan te bieden waarvan de rechten voor synchronisatie en gebruik in masters al zijn geregeld.

Veelgestelde vragen

Moet ik een gebruikersaccount aanmaken om Getty Images Music te kunnen gebruiken?

We raden u sterk aan om een gebruikersaccount aan te maken zodat u de door u gevonden tracks kunt opslaan in Mijn favorieten. U kunt dan vanaf elke computer inloggen om toegang tot uw tracks te krijgen. De tracks worden bewaard totdat u deze verwijderd. U kunt deze tracks ook eenvoudig met uw team of klanten delen. Daarnaast kunt u met een gebruikersaccount uw bestellingsgeschiedenis bijhouden. Maak een account aan.

Hoe deel ik mijn tracks en mappen?

U kunt alle mappen onder Mijn favorieten zolang u bent aangemeld met één of meerdere collega's of klanten delen. Het is net zo eenvoudig als een e-mail versturen. Selecteer een map onder Mijn favorieten, klik op de optie Deze folder delen en volg de aanwijzingen op. De ontvangers kunnen de tracks niet downloaden, maar kunnen hier wel naar luisteren.

Hoe werkt de Cue Sheet Tool?

In geval van bundeldownloads of een allesomvattende deal om muziek te downloaden, is dit de meest geschikte tool om over het gebruik te rapporteren. Onze Cue Sheet Tool is ontwikkeld om tijd te besparen en het zoeken naar tekst op cd-hoesjes tijdens het verzamelen van gegevens te vereenvoudigen. Deze Tool gidst u door de volgende stappen: EDL exporteren, invoeren, bewerken, downloaden, distribueren en over het gebruik rapporteren. Aan de slag.

Wat is de beste manier om op trefwoorden te zoeken?

Gebruik Zoeken op trefwoord als u naar een specifieke tracktitel, een specifieke track-id, de naam van een specifieke artiest, een specifiek songtekstthema of zelfs een specifiek instrument zoekt. U kunt ook op concepten en emoties zoeken, zoals liefde, blij of droevig, om naar tracks met een specifiek woord in de pakkende tekst te zoeken. Gebruik Zoeken op trefwoord.

Hoe kan ik mijn zoekresultaten verfijnen?

Selecteer om uw zoekresultaten te verfijnen één subgenre, één stemming en één tempo. De zoekfunctie is schaalbaar. Hoe meer opties u kiest, hoe meer resultaten u krijgt.

Ik ben op zoek naar wat onbekendere muziek. Hoe kan ik het beste in de catalogus zoeken?

Bent u op zoek naar Oldies? Probeer het Rock-subgenre Vintage rock/Pop. Verlangt u naar de jaren '80? Probeer het Rock-subgenre New wave. We hebben onder Meer genres bekijken zelfs een specialiteitencategorie met daarin allerlei soorten muziek, van Kerstmis/Feestdagen en Sport tot Cinematisch en Polka.