Royalty free-muziek

Premium royalty free-muzieknummers. Originele stockmuziek voor producties. Downloadbare audioclips.

  • Zojuist binnengekomen: Atom Factory

    Meer dan 1000 premium pop-, hiphop- en urbantracks: een combinatie van de allermodernste toepassingen en trends in de sector met gedegen kennis van muziek voor film en televisie. Luister maar.

  • Ah2 Music: het geluid van reality-tv

    De soundtracks van Ah2 Music maakten fragmenten uit reality-televisieprogramma's onvergetelijk. Van de componisten van The Apprentice en The biggest Loser. Luister en huiver.

Muziekproducten en -services

Getty Images Music

Rock, hiphop, electro en nog veel meer, dat vindt u in onze muziekcatalogi Schitterende originele tracks, geen stockmuziek, van internationaal bekende en aanstormende artiesten, met een gestroomlijnd muzieklicentiemodel.

SoundExpress

De SoundExpress-collectie groeit voortdurend en biedt de meest uitgebreide selectie van de meest hoogwaardige RF-muziek. SoundExpress heeft alle muziekrechten (inclusief royalty's voor synchronisatie, muziekuitvoering en mechanische uitvoering) van tevoren gecombineerd in een Basic- of Extended licentie. Deze uitgebreide en unieke collectie bevat alle muziekstijlen, van hoogwaardige productietracks tot hedendaagse gezongen nummers door indie-artiesten van allerlei genres (pop, rock, elektronisch, wereldmuziek, urban). U doet eenvoudig nieuwe ontdekkingen en u licentieert gemakkelijk RF-muziek van de hoogste kwaliteit voor uw belangrijke projecten. Bovendien breiden wij ons aanbod voortdurend uit.

Pump Audio

De catalogus van Pump Audio bevat meer dan 40.000 originele tracks, in alle genres, van onafhankelijk artiesten uit de hele wereld. En elk nummer is van de vereiste clearances voorzien, zodat licentiëren een fluitje van een cent wordt dankzij de eenvoudige betaalopties, waaronder betalen met creditcard of via uw Getty Images-account.

Premium Playlist

We zijn door al onze muziekcatalogi gegaan en dit is het resultaat: een aanbod premium muziek waarvoor geen toestemming van de artiesten nodig is. In deze gerenommeerde collectie vindt u met zorg geselecteerde tracks van meer dan 100 toonaangevende artiesten, labels en entertainmentbedrijven. Dankzij het uitgebreide aanbod, van nummers die nu populair zijn tot soundtrackevergreens, helpt Premium Playlist u moeiteloos de juiste track te vinden om uw boodschap over te brengen.

Guestlist

De GUESTLIST biedt waar smaakmakers het momenteel over hebben. Hier vinden contentmakers de volgende, nieuwe release voor baanbrekende, high-profile projecten. Nieuwe of nog niet uitgebrachte tracks die zijn te horen in reclames, tv-programma's, films, videogames en trailers. Het gaat om de muziek van dit moment die overal ter wereld te horen is.

Collecties van partners

Voortvloeiend uit onze belofte om muziek te leveren voor elk project en elk budget, beschikt u met deze collecties over één van de grootste en meest succesvolle licentiecatalogi ter wereld.

Aan de slag met muziek op gettyImages.nl

Een introductie tot muzieklicenties

Om muziek voor multimediaprojecten te licentiëren, is zowel een licentie voor het synchroniseren van audio als een licentie voor gebruik in masters vereist. Als uw project openbaar wordt uitgezonden, hebt u ook een licentie voor openbare uitvoering nodig en kan het zijn dat u royalty's moet afdragen aan een belangenbehartiger voor muziekauteurs die namens componisten en uitgevers betalingen incasseert. Getty Images neemt veel van de complexiteit die bij het licentiëren van muziek komt kijken weg door muziek aan te bieden waarvan de rechten voor synchronisatie en gebruik in masters al zijn geregeld. Dit geldt voor al onze collecties.

Op zoek naar tracks waarvan alle muziekrechten van tevoren zijn gecombineerd (met inbegrip van royalty's voor synchronisatie, muziekuitvoering en mechanische uitvoering)? Bekijk dan eens onze royalty free-collectie SoundExpress. SoundExpress heeft alle genoemde muziekrechten gecombineerd in een Basic- of Extended-licentie.

Veelgestelde vragen

Moet ik een gebruikersaccount aanmaken om Getty Images Music te kunnen gebruiken?

We raden u sterk aan om een gebruikersaccount aan te maken zodat u de door u gevonden tracks kunt opslaan in Mijn favorieten. U kunt dan vanaf elke computer inloggen om toegang tot uw tracks te krijgen. De tracks worden bewaard totdat u deze verwijderd. U kunt deze tracks ook eenvoudig met uw team of klanten delen. Daarnaast kunt u met een gebruikersaccount uw bestellingsgeschiedenis bijhouden. Maak een account aan.

Hoe deel ik mijn tracks en mappen?

U kunt alle mappen onder Mijn favorieten zolang u bent aangemeld met één of meerdere collega's of klanten delen. Het is net zo eenvoudig als een e-mail versturen. Selecteer een map onder Mijn favorieten, klik op de optie Deze folder delen en volg de aanwijzingen op. De ontvangers kunnen de tracks niet downloaden, maar kunnen hier wel naar luisteren.

Hoe werkt de Cue Sheet Tool?

In geval van bundeldownloads of een allesomvattende deal om muziek te downloaden, is dit de meest geschikte tool om over het gebruik te rapporteren. Onze Cue Sheet Tool is ontwikkeld om tijd te besparen en het zoeken naar tekst op cd-hoesjes tijdens het verzamelen van gegevens te vereenvoudigen. Deze Tool gidst u door de volgende stappen: EDL exporteren, invoeren, bewerken, downloaden, distribueren en over het gebruik rapporteren. Aan de slag.

Wat is de beste manier om op trefwoorden te zoeken?

Gebruik Zoeken op trefwoord als u naar een specifieke tracktitel, een specifieke track-id, de naam van een specifieke artiest, een specifiek songtekstthema of zelfs een specifiek instrument zoekt. U kunt ook op concepten en emoties zoeken, zoals liefde, blij of droevig, om naar tracks met een specifiek woord in de pakkende tekst te zoeken. Gebruik Zoeken op trefwoord.

Hoe kan ik mijn zoekresultaten verfijnen?

Selecteer om uw zoekresultaten te verfijnen één subgenre, één stemming en één tempo. De zoekfunctie is schaalbaar. Hoe meer opties u kiest, hoe meer resultaten u krijgt.

Ik ben op zoek naar wat onbekendere muziek. Hoe kan ik het beste in de catalogus zoeken?

Bent u op zoek naar Oldies? Probeer het Rock-subgenre Vintage rock/Pop. Verlangt u naar de jaren '80? Probeer het Rock-subgenre New wave. We hebben onder Meer genres bekijken zelfs een specialiteitencategorie met daarin allerlei soorten muziek, van Kerstmis/Feestdagen en Sport tot Cinematisch en Polka.