De Olympische Spelen

Kracht. Schoonheid. Atletische bekwaamheid. De Olympische Spelen hebben voor een aantal van de meest herkenbare en iconische sportbeelden ooit gezorgd. U kunt er hier een aantal zelf ontdekken.

Olympics Rings

Achter de lens


Er is meer nodig dan u wellicht denkt om de memorabele momenten van de Spelen vast te leggen. Wij spraken met de fotografen. Lees hier hun verhaal.

Het Olympisch Museum van het IOC

Het Olympisch Museum van het IOC

U vindt een ongeëvenaarde en unieke collectie beelden in het Olympisch Museum van het IOC, die teruggaat tot het begin van de moderne Spelen en een extra dimensie aan uw verslaggeving kan toevoegen. Bekijk de beelden.

Olympische symbolen en vlammen

Olympische symbolen en vlammen

De Olympische Ringen op locatie, de fakkel die het publiek passeert, de vlam zelf. Olympische symbolen en vlammen zorgen ervoor dat uw verslaggeving direct te herkennen is. Bekijk ze nu.

Olympische kanjers

Olympische kanjers

Dankzij hun onvergetelijke prestaties en persoonlijkheid zijn Olympische grootheden uit het verleden uitgegroeid tot legendes. Daarom hebben we hier een overzicht geplaatst.

Het beste van de Olympische Spelen

Het beste van de Olympische Spelen

Peking, Athene, Sydney, Atlanta. Vancouver, Salt Lake City, Nagano, Lillehammer. En nog veel meer. Wij hebben beelden van alle Zomer- en Winterspelen.

Volumeafspraken

We kunnen pakketten aan uw behoeften aanpassen, van de aanloop naar de Spelen tot de liveverslaggeving van de Olympische Winterspelen van 2014 zelf. We bieden u prijzen op basis van volume. En leveren content via onze feeds. Neem nu contact op met uw sales contactpersoon.

Rechten en clearances

Indien u toestemming van het IOC hebt om content op commerciële wijze te gebruiken, kunnen wij u helpen met het verkrijgen van de juiste rechten en clearances om uw sponsoring van de Olympische Winterspelen van 2014 te valideren.

Management

Met onze Media Manager kunnen we u helpen om uw verslaggeving te optimaliseren en op de hoogte te blijven van al het geproduceerde materiaal.

Opdrachten

Haal alles uit uw sponsoring. We beschikken over een specialistisch team fotografen, beschikbaar voor opdrachten, dat alle actie in combinatie met uw merk kan vastleggen. Kom meer te weten.

Neem contact op met uw Olympische team:

Menno Strunk
Senior Account Manager

menno.strunk@gettyimages.com
Amsterdam: +31(0)6-1137 0842

Het Olympische team van Getty Images

olympics@gettyimages.com